Ziua Naţională a României a debutat la Carei

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 1, 2015 17:37

Ziua Naţională a României a debutat la Carei

Festivităţile dedicate Zilei Naţionale a României au debutat marţi dimineaţa în municipiul Carei. Un număr considerabil de cetăţeni, dar şi numeroase oficialităţi au participat, la ora 10.00, la ceremonia de depuneri de coroane de la Monumentul Ostaşului Român şi la bustul Regelui Ferdinand.

Ceremonia a debutat cu o slujbă religioasă, după care participanţilor le-a fost prezentată istoria Marii Uniri. Printre instituţiile care au depus coroane de flori la ansamblul Monumentul Ostaşului Român şi la bustul Regelui Ferdinand s-au numărat Instituţia Prefectului, Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria municipiului Carei, precum şi câteva partide politice, printre care Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, Partidul Social Democrat, respectiv Partidul Naţional Liberal.

Prezent la manifestarea care a avut loc în municipiul Carei, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, a ţinut să transmită un mesaj tuturor românilor cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Primarul Eugen Kovacs a mulţumit instituţiilor sătmărene, pentru că au decis ca programul manifestărilor să debuteze în municipiul Carei.

La finalul ceremoniei, cetăţenii au fost invitaţi la o masă caldă în centrul oraşului Carei, acolo unde s-au împărţit nenumărate porţii de sarmale.

Ziua Naţională a României a debutat la Carei –>> http://tv1satumare.ro/?p=36237

Posted by TV1 Satu Mare on 1 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36237"]