Ziua Porților Deschise la AJOFM Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 8, 2016 14:19

Ziua Porților Deschise la AJOFM Satu Mare

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a ajuns la vârsta majoratului așa că în ziua de 12 decembrie AJOFM Satu Mare va organiza  Ziua Porților Deschise.

Cu acest prilej sunt așteptați la sediul AJOFM Satu Mare și la punctele de lucru, toți cei care doresc să cunoască activitatea desfășurată de către agenție, să obțina informații utile pentru facilitarea accesului pe piața forței de muncă, pentru dezvoltarea lor profesională.

Evenimentul are ca scop consolidarea încrederii clienților în Serviciul Public de Ocupare. În toți acești ani atât ANOFM cât și agențiile județene au parcurs  mai multe etape, de la o instituție care se ocupa cu plata ajutorului de somaj, către o instituție orientată către cetățeanul aflat în căutarea unui loc de muncă, preocupat și determinat să aibe o viață profesională activă.Toate aceste transformări s-au făcut treptat și a reflectat de fapt realitățile societății românesti, necesitățile , condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a deveni competitive.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53334"]