A încercat să spargă un bancomat

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 2, 2016 17:05

A încercat să spargă un bancomat

În cursul nopții de luni, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată telefonic despre faptul că un bărbat cu o cagulă încearcă să spargă un bancomat din incinta unui magazin.

Apelul a fost dat de către un agent de pază care l-a surprins pe suspect în timp ce fugea de la locul faptei. Imediat la fața locului s-au deplasat patrule mixte formate din polițiști și jandarmi care, având la bază semnalmentele descrise de agentul de pază, au reușit să-l prindă  pe cel în cauză pe  o stradă din localitate, stabilind că este un bărbat de 28 de ani din Ciumești.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei, care au constatat faptul că bărbatul identificat, se află sub control judiciar pentru furturi comise în comuna Ciumeşti în cursul lunii septembrie 2016.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii  l-au reținut pe cel în cauză, pentru tentativă la furt calificat, pentru de 24 ore, urmând  să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de schimbare a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49442"]