A intrat frontal în mașina poliției

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 28, 2016 12:22

A intrat frontal în mașina poliției

Un șofer de 37 de ani din Culciu Mare a avut ghinionul de a intra frontal cu autoturismul chiar într-o mașină a poliției. Se pare că bărbatul nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga fiind acroșat de un echipaj al poliției.

 Accidentul a avut loc astăzi dimineață în localitatea Păulești. Bărbatul de 37 de ani aflat la volanul unui Citroen, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Dacia Logan aparținând Inspectoratului General al Poliției Române. Potrivit  purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi șoferul din autoturismul Citroen, ar fi virat la stânga de pe drumul principal cu intenția de a ajunge în parcarea unei farmacii, dar nu ar fi observat autospeciala Poliției Române, care se deplasa din sens opus.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat că niciunul dintre șoferi nu consumaseră băuturi alcoolice. Șoferul de 37 de ani din Culciu Mare, vinovat pentru producerea accidentului s-a ales cu o sancțiune contravențională și cu suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 60 de zile.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52914"]