Accident grav în Ardud. A intrat cu mașina într-un magazin

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 9, 2016 15:38

Accident grav în Ardud. A intrat cu mașina într-un magazin

Un bărbat de 51 de ani a fost la un pas să provoace o adevărată catastrofă după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat frontal în zidul unui magazin. Mașina s-a oprit la câțiva centimetrii de o conductă de gaz.

Accidentul a avut loc astăzi în localitatea Ardud. Șoferul, un bărbat în vârstă de 51 de ani a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei și a intrat în zidul unui magazin. În urma impactului, extrem de violent, șoferul a suferit multiple răni. Un martor care a văzut întreaga scenă spune că autoturismul avea viteză, aceasta fiind cel mai probabil și cauza pentru care bărbatul nu a mai putut stăpânii autoturismul.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Poliție și SMURD care i-au acordat șoferului primul ajutor medical după care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Satu Mare pentru investigații medicale.

Accidentul putea avea urmări catastrofale deoarece autoturismul s-a oprit razant la câțiva centimetrii de sistemul de furnizare a gazului. Cazul fost preluat de polițiști care au deschis o anchetă urmând să stabilească cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53396"]