Accident grav între Ardud și Gerăușa

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 27, 2016 14:03

Accident grav între Ardud și Gerăușa

Mai multe accidente au avut loc în weekendul care tocmai a trecut pe șoselele județului Satu Mare. Unul dintre ele a avut loc luni, 26 decembrie pe drumul dintre localitățile Ardud și Gerăușa. Două mașini cu mulți cai putere s-au ciocnit frontal iar trei persoane au fost rănite.

Potrivit oamnenilor legii, accidentul a avut loc într-o curbă la intrare în localitatea Gerăușa, unde două autoturisme, un BMW și un Audi s-au ciocnit frontal. Șoferul autoturismului BMW, în vârstă de 44 de ani a rămas încarcerat, prins între bord și scaun. Se pare că apelul la 112 a fost dat de șoferul celeilalte mașini implicate, un tânăr de 27 de ani care s-a ales și el cu răni în urma impactului.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de descarcerare și stingere ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, ale Serviciului Județean de Ambulanță, respectiv echipaje ale Inspectoratului Județean de Poliție. În urma accidentului extrem de violent, cei doi șoferi dar și o femeie, pasageră într-unul dintre autoturisme, au ajuns cu răni la spital.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53764"]