Accident mortal în localitatea Corod

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 4, 2016 15:07

Accident mortal în localitatea Corod

Un accident mortal a avut loc în această dimineață în localitatea Corod, județul Satu Mare. Un bătrân de 87 de ani a murit după o mașină l-a lovit în plin iar impactul i-a fost fatal victimei.

Accidentul a avut loc mai exact vineri dimineața, în jurul orei 06:09 pe DJ 193 în localitatea Corod, județul Satu Mare. Un bărbat de 41 de ani, din Culciu Mic, aflat la volanul unui autoturism, a accidentat un bătrân de 87 ani, din Corod, care în calitate de pieton a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure.

Echipajul medical, sosit la fața locului, a constat faptul că în urma impactului pietonul a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, totodată s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. În cauză cercetările continuă. Se pare că bătrânul va fi înmormântat cu sprijinul primăriei deoarece situația financiară a acestuia era una precară iar singura rudă pe care bătrânul o are este fiul lui în vârstă de 50 de ani cu grave probleme de sănătate.

 

 

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52098"]