Activitatea miniştrilor tehnocraţi, contestată

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare martie 18, 2016 20:42

Activitatea miniştrilor tehnocraţi, contestată

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă organizată vineri, 18 martie, deputatul ALDE Ovidiu Silaghi a reuşit să demonstreze cu argumente solide că miniştrii Guvernului tehnocrat condus de premierul Cioloş sfidează cetăţenii României prin lansarea constantă a unor declaraţii cel puţin negândite.

Nu mai puţin de şapte miniştrii tehnocraţi au ieşit în ultima perioadă cu declaraţii uluitoare, spune Ovidiu Silaghi, care aduc o anumită stare de nelinişte în rândul cetăţenilor României. Deputatul a precizat că după ultimele enormităţi lansate de tehnocraţii lui Cioloş ar fi trebuit să curgă cu demisii la Palatul Victoria.

În continuare, deputatul ALDE s-a referit la activitatea Ministrului Finanţelor, dar şi a Aurei Răducu, ministru al Fondurilor Europene.

Ovidiu Silaghi spune, de asemenea, că e indadmisibil ca ministrul Sănătăţii să nu aibă vreun răspuns concret în cazul bebeluşilor din Argeş.

Deputatul i-a mai amintit şi pe ministrul Agriculturii şi pe cel al Transporturilor. La final, acesta a precizat că în mod normal, într-un Guvern politic, cei şapte miniştri, în urma unor astfel de declaraţii, ar fi plecat de la cârma Ministerelor după o zi de muncă.

Activitatea miniştrilor tehnocraţi, contestată –>> http://goo.gl/jx7m7S

Posted by TV1 Satu Mare on 18 Martie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="41167"]