Ambulanţa a primit colindători

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 18, 2015 19:30

Ambulanţa a primit colindători

Magia sărbătorilor de iarnă s-a instaurat şi la una dintre cele mai importante instituţii din Satu Mare, o organizaţie care oferă suport necondiţionat cetăţenilor aflaţi la ananghie. Serviciul de Ambulanţă Judeţean a primit vineri colindători, clădirea de pe Drumul Careiului emanând parfumul florilor de Crăciun.  

Evenimentul s-a desfăşurat în curtea Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi a reunit marea familie a salvatorilor. Aceştia din urmă, însoţiţi de copiii lor au cântat o sumedenie de cântece de Crăciun şi colinde tradiţionale româneşti, care au răsunat în instituţia condusă de managerul Gabriela Opriş. De asemenea, pentru ca spectacolul să fie la el acasă, Ansamblul Cununiţa a întregit atmosfera de sărbătoare cu melodii ce nu au voie să lipsească din casa niciunui român în preajma sărbătorilor de iarnă.

Managerul Gabriela Opriş a spus că acest spectacol de Crăciun a fost organizat într-o zi în care echipajele medicale de la Ambulanţă au parte de un moment de respiro.

Pentru că magia Crăciunului nu se face cu adevărat simţită în lipsa moşului, bătrânul bărbos a zbdurdat cu sania până în Satu Mare şi a împărţit cele mai frumoase cadouri, celor mai talentaţi colindători.

La final, toţi cei prezenţi au fost invitaţi la masă pentru a degusta bunătăţile de sezon şi pentru a se încălzi cu ceai şi vin fiert.

Ambulanţa a primit colindători –>> http://goo.gl/mcDvEZ

Posted by TV1 Satu Mare on 18 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37080"]