Atacatorii din Giorocuta își așteaptă sentința

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 26, 2016 12:53

Atacatorii din Giorocuta își așteaptă sentința

Cei patru tineri din comuna Socond cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au fost trimiși în judecată de către Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, după ce în noaptea de 28/29 august au atacat cu un topor o familie de unde au plecat cu 250 euro.

Din rechizitoriul întocmit de procurori reiese că Gabriel Silaghi, împreună cu Andrei Vasile Varga, Florin Sergiu Varga și Adrian Florin Resmives, după o înţelegere prealabilă, în noaptea de 28 spre 29 august 2016, în jurul orei 03.00, prin violenţă şi ameninţare au intrat în casa unor oameni, fără consimţământul acestora, inculpatul fiind înarmat cu o „toporişcă fără muchie”, folosită la intimidarea persoanelor vătămate, în vederea luării sumei de 250 de euro. Mai mult decât atât, victimele au fost amenințate cu moartea.

La instrumentarea dosarului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Carei care au efectuat acte de urmărire penală sub supravegherea procurorului.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, la Judecătoria Carei.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49300"]