Aurelia Fedorca: “Gabriel Leș are o experință bogată în domeniu”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 4, 2017 15:19

Aurelia Fedorca: “Gabriel Leș are o experință bogată în domeniu”

 “Este un moment de bucurie și de recunoaștere a calității candidaților PSD „ sunt vorbele Aureliei Fedorca, președintele organizației județene a PSD Satu Mare despre numirea lui Gabdriel Leș în funcția de Ministru al Apărării Naționale.

Sătmăreanul Gabriel Leș a primit astăzi aviz favorabil din partea Comisiilor reunite pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Parlament pentru a ocupa funcția de ministru al Apărării. Președintele organizației județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca spune că este un motiv de mândrie pentru toți sătmărenii și în special pentru organizația pe care o reprezintă.

Totodată, Aurelia Fedorca a ținut să menționeze că experiența bogată în domeniu a lui Gabriel Leș a contat cel mai mult în numirea sa în funcția de Ministru al Apărării.

Gabriel Leș este licenţiat în Economie, specializarea Marketing la Universitatea de Vest Timişoara şi deţine un masterat în „Managementul financiar contabil şi juridic al firmei”. De-a lungul carierei sale, acesta a fost consilier local, viceprimar al municipiului Satu Mare, subprefect și director executiv APIA.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53885"]