Băbuţ: ,,Gropi plombate în proporţie de 90 %’’

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare aprilie 11, 2016 17:16

Băbuţ: ,,Gropi plombate în proporţie de 90 %’’

Drumurile din municipiul Satu Mare au început să prindă culoare odată cu straturile de asfalt care s-au aşezat pe gropile adânci de câţiva centimetri, iar spaima din spatele volanului s-a transformat, nu neapărat în relaxare, dar în mod sigur într-un răsuflat liniştit. City managerul Dan Băbuţ le promite şoferilor că refacerea carosabilelor va continua şi în perioada următoare.

În urmă cu două săptămâni municipalitatea a dat startul unor lucrări ample de refacere a carosabilelor din oraş. Administratorul public al municipiului spune că aproape 90 la sută dintre străzile cu probleme au fost deja plombate.

Parcările din cartierele sătmărene vor fi şi ele în curând finalizate, iar cetăţenii îşi vor putea parca maşinile în spaţii ultramoderne.

Lucrările de modernizare a infrastructurii din municipiu nu se opresc însă aici, Drumul Careiului urmează să fie şi el betonat ca la carte.

Reprezentanţii Primăriei Satu Mare dau asigurări că în perioada imediat următoare gropile şi denivelările vor dispărea în totalitate, iar infrastructura oraşului se va ridica la un standard calitativ înalt.

Băbuţ: ,,Gropi plombate în proporţie de 90 %’’ –>> http://goo.gl/yiEUfW

Posted by TV1 Satu Mare on 11 Aprilie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="42198"]