BAC-ul continuă. A treia zi a probelor scrise

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iulie 6, 2016 18:00

BAC-ul continuă. A treia zi a probelor scrise

În judeţul Satu Mare, proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat, desfăşurată miercuri, 6 iulie, a fost susţinută de 1.776 de elevi. Din declaraţiile elevilor, subiectele nu le-au dat mari dureri de cap, ba chiar au fost încrezători că vor obţine rezultate frumoase.

În funcţie de profilul absolvit, elevii clasei a XII-a au susţinut proba obligatorie a profilului care include disciplinele matematică şi istorie. Din cei 1184 de elevi înscrişi la Matematică, au fost prezenţi 1153 de candidaţi. După proba de la matematică, elevii de la centrul de testare de la Colegiul Naţional ,,Mihai Eminescu” au ieşit cu zâmbetul pe buze, declarând că subiectele au fost chiar mai  uşoare decât la simulare.

Asemenea celor care au susţinut proba la Matematică, nici cei de la Istorie nu au fost luaţi prin surprindere de subiecte, fiind bine pregătiţi. La nivelul judeţului Satu Mare au fost prezenţi 623 de candidaţi din ce 634 înscrişi.

La centrul de examinare din cadrul Liceului Tehnologic ,,Ioniţă G. Andron” din Negreşti Oaş, un cadidat a fost eliminat din examen datorită faptului că a fost depistat cu un telefon asupra lui.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="45767"]