Bărbat reținut pentru șantaj

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 22, 2016 16:34

Bărbat reținut pentru șantaj

Un indivit de 30 de ani din Nisipeni a fost reținut de polițiști după ce șantajase un bărbat că va face publice anumite filmulețe cu caracter intim în care acesta apare, dacă nu îi dă imediat 2000 euro.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, cu sprijinul de specialitate al celor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au reușit în cursul zilei de ieri, prinderea în flagrant a unui bărbat de 30 de ani din localitatea Nisipeni, bănuit de comiterea unei infracțiuni de șantaj.

Din cercetări a rezultat că în ziua precedentă, acesta l-ar fi contactat telefonic, în mai multe rânduri, pe un bărbat de  33 ani din Satu Mare, căruia i-a solicitat suma de 2000 de euro pentru a nu divulga presupuse înregistrări video și fotografii cu caracter intim pe care le deține și care îl vizează. După organizarea flagrantului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53721"]