Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă a primit colindători !

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 10, 2015 16:58

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă a primit colindători !

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare a primit colindători! Joi, 10 decembrie, a avut loc tradiționala serbare de sărbători. La eveniment a fost prezent și Moș Crăciun, care a fost răsplatit de copii cu un spectacol de colinde, poezii și scenete.

Sub genericul ,,Iată vin colindători!”, copiii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare, au realizat una dintre cele mai reușite serbări cu ocazia sărbătorilor de iarnă, alături de elevii colaboratori de la alte unități de învățământ  din municipiu.

Alături de zeci de copii și părinți, la eveniment a luat parte și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, care consideră că o societate este completă dacă se bazează pe toți semenii ei.

Serbarea a debutat cu reprezentația elevilor de la Școala de Arte Satu Mare care au fost urmați de copiii claselor a III-a și a IV-a a Școlii Gimnaziale ,,Ion Creangă”.

La finalul evenimentului, fiecare copil a fost răsplătit pentru munca depusă. Moșul a împărțit cadouri și diplome elevilor participanți care au oferit un spectacol artistic bogat în colinde și poezii de Crăciun.

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă a primit colindători ! –>> http://goo.gl/VX6j5B

Posted by TV1 Satu Mare on 10 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36681"]