,,Cină cu proşti’’, o comedie spumoasă, în premieră la Teatrul de Nord

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 7, 2016 18:29

,,Cină cu proşti’’, o comedie spumoasă, în premieră la Teatrul de Nord

Conducerea Teatrului de Nord Satu Mare a organizat miercuri, 7 decembrie, o conferinţă de presă la sediul instituţiei, în cadrul căreia a vorbit despre premiera spectacolului ,,Cină cu proşti’’ de Francis Veber, în regia lui Daniel Vulcu.

Premiera are loc sâmbătă, 10 decembrie la ora 19.00, iar următorul spectacol este programat duminică 11 decembrie, la aceeaşi oră, în sala mare a Teatrului de Nord. Cu proşti sau nu, ”Cina” la care vă invită teatrul nu vă solicită sofisticate pregătiri, iar ţinuta sobră nu este recomandată ci doar apetitul pentru o porţie zdravănă de râs.

“Cină cu proşti” nu ne prezintă o lume fantastică ci una cât se poate de palpabilă, cu personaje cât se poate de plauzibile. Cascada de răsturnări de situație se întâmplă în timp real, pe parcursul a două ore. Ce nu vom găsi în relația dintre personajele din această poveste este agresiunea. În schimb, vom găsi minciună, meschinărie şi vanitate.

Evenimentele care se succed în avalanşă au efecte revelatoare asupra personajelor iar publicul va asista la o comedie cinstită unde buna dispoziție e molipsitoare iar râsul plin şi sănătos e greu de stăpânit.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="53281"]