Circulație „paralizată” în centrul orașului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 21, 2015 17:26

Circulație „paralizată” în centrul orașului

Zi plină cu nervi pentru șoferii sătmăreni. Timp de câteva ore în centrul orașului dar și în alte zone ale acestuia traficul a paralizat pur și simplu. Numărul persoanelor venite acasă din străinătate și faptul că circulația este închisă în fața hotelului Dacia, au contribuit decisiv la această situație.

Deşi inițial majoritatea şoferilor au fost de acord cu închiderea sensului giratoriu, acum, în prag de sărbătoare, nervii acestora sunt întinşi la maxim. Luni, în mai multe zone ale oraşului dar și în centru circulaţia a paralizat. Toţi cei care erau blocați în cozile infernale s-au declarat nemulţumiţi de conducerea municipiului Satu Mare.

Unul dintre motivele aglomeraţiei este reprezentat de „renumitul” târg de Crăciun din cauza căruia o parte din sensul giratoriu este închis temporar. Poliţiştii locali au fost prezenți la datorie pentru a dirija circulaţia, însă fără a avea prea mult succes. Sătmărenii veniţi acasă din străinătate sunt nemulţumiţi pentru că după ce au stat câteva ore la coadă în vamă, odată ajunși în oraș, trebuie să aștepte din nou.

Circulație „paralizată” în centrul orașului –>> http://goo.gl/nsbxXt

Posted by TV1 Satu Mare on 21 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37158"]