Comisia de Dialog Social, în şedinţă la Prefectura Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 18, 2015 19:31

Comisia de Dialog Social, în şedinţă la Prefectura Satu Mare

În sala mică a Palatului Administrativ, a avut loc, vineri întrunirea lunară a Comisiei de Dialog Social. Pe ordinea de zi a şedinţei s-au aflat trei puncte.

Primul punct de pe ordinea de zi a fost prezentat de şeful serviciului de Monitorizare din cadrul Instituţiei Prefectului, Ramona Antonescu și făcea referire la modul de rezolvare a problemelor ridicate în şedinţa anterioară.

Prezentă la şedinţă, Daniela Culic, directorul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare a vorbit despre implicarea constantă şi responsabilitatea socială a firmelor în soluţionarea mai multor probleme din: sistemul medical, educaţia din şcoli, cazuri sociale şi îngrijirea bătrânilor fără venituri sau familii.

Prefectul Judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram a transmis mulţumiri tuturor partenerilor sociali, reprezentanţilor organizaţiilor sindicale şi patronale judeţene şi îşi propune ca 2016 să fie un an în care Instituţia Prefectului să reuşească să răspundă mai bine aşteptărilor iar eforturile şi speranţele să se materializeze.

Comisia de Dialog Social, în şedinţă la Prefectura Satu Mare –>> http://goo.gl/p2imHe

Posted by TV1 Satu Mare on 18 Decembrie 2015

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37083"]