Comisia Județeană de fond funciar a avut ultima ședință din 2015

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 28, 2015 15:35

Comisia Județeană de fond funciar a avut ultima ședință din 2015

Luni, în sala mică de ședințe a Palatului Administrativ a avut loc ultima ședință din acest an a Comisiei Județene de fond funciar. În cadrul acesteia au fost validate mai multe dosare venite din partea consiliilor locale din Socond, Vama, Batarci și Vetiș.

Prefectul județului Eugeniu Avram a convocat luni, 28 decembrie Comisia Județeană de stabilire a dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole și forestiere în cadrul ultimei ședințe din acest an, legată de problemele de fond funciar din județ.

Majoritatea dosarelor venite din partea primăriilor au fost validate, însă o anumită suprafață de teren din localitatea Turț a stârnit câteva discuții între prefect și primarul Ioan Ciupac. Acesta din urmă este nemulțumit că dosarele câtorva localnici au fost declarate invalide de Comisia județeană de fond funciar.

Prefectul Eugeniu Avram i-a explicat primarului Ioan Ciupac motivele pentru care nu pot fi validate terenurile în cauză.

Pentru a preîntâmpina invalidarea dosarelor venite la Comisa de Fond Funciar, prefectul Eugeniu Avram a sugerat mai multă atenție în completarea documentelor și a actelor necesare la dosar.

Comisia Județeană de fond funciar a avut ultima ședință din 2015 –>> http://goo.gl/B0ab2E

Posted by TV1 Satu Mare on 28 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37352"]