Conducerea SJU, bilanţul primelor 6 luni de activitate

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 28, 2015 17:45

Conducerea SJU, bilanţul primelor 6 luni de activitate

În bilanţul său, Consiliul Judeţean Satu Mare a prezentat şi cele mai importante realizări în domeniul sănătăţii. Potrivit managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă, cea de-a doua jumătate a anului 2015 a fost una fructuoasă, iar viitorul sună extrem de promiţător.

De când a devenit managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, Marcela Papici, împreună cu echipa sa şi cu ajutorul Consilului Judeţean, au reuşit să pună capăt unei perioade dificile cu care s-a confruntat instituţia, una în care datoriile au împiedicat serios dezvoltarea sistemului medical sătmărean. La şase luni de la preluarea unităţii spitaliceşti, noua conducere a ridicat ştacheta foarte sus în inovaţie şi performanţă.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, a precizat că instituţia pe care o reprezintă va asigura în continuare, din bugetul propriu, sprijin necondiţionat unităţilor spitaliceşti din Satu Mare.

Vă reamintim că bunul mers al activităţii spitalului a fost dintotdeauna unul dintre principalele obiective ale Consiliului Judeţean Satu Mare, instituţia condusă de Adrian Ştef implicându-se constant în revigorarea sistemului medical sătmărean.

Conducerea SJU, bilanţul primelor 6 luni de activitate –>> http://goo.gl/FiAsOt

Posted by TV1 Satu Mare on 28 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37371"]