Coşul cu legume: O masă mai gustoasă în fiecare zi

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare octombrie 21, 2016 14:58

Coşul cu legume: O masă mai gustoasă în fiecare zi


Grădina Stea le propune sătmărenilor o gamă variată de legume sută la sută naturale fără strop de ierbicide sau pesticide. Coşul cu legume creat special pentru a oferi comunităţii gust, savoare şi o mulţime de vitamine este, spun cei de la Stea, adevăratul motiv pentru care iubim legumele.

Grădina Stea este o activitate de economie socială care are ca obiectiv să furnizeze legume gustoase și sănătoase clienților din Satu Mare oferindu-le totodată o alternativă la binecunoscutele pieţe sau aprozare. Şi, pentru că fiecare dintre noi vrea să trăiască sănătos, coşul marca Stea le propune sătmărenilor legume 100% naturale, produse prin tehnici agroecologice.

Deşi produsele lor cresc într-un mod natural şi au un gust sută la sută autentic, cei de la Stea nu îşi explică de ce sătmărenii nu pun mâna pe telefon să comande.

În aceste coşuri găsiţi o gamă variată de legume, iar dacă vă hotărâţi să puneţi mâna pe telefon, într-un timp extrem de scurt, roşiile, ardeii, vinetele sau castraveţii vă vor bate la uşă.

Grădina Stea este un proiect implementat în perioada aprilie 2016 – martie 2017 şi este sponsorizat de Fundația PACT cu suținerea financiară a OMV Petrom în cadrul programului de finanțare „Idei din Țara lui Andrei”.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="49131"]