Cu ce probleme se prezintă sătmărenii la stomatolog

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 16, 2016 16:12

Cu ce probleme se prezintă sătmărenii la stomatolog

Cât de des trebuie să mergem la stomatolog? Doctorul Flaviu Simu, medic primar stomatolog, ne răspunde la această întrebare şi totodată ne spune cât de importante sunt controalele stomatologice regulate.

Foarte puţini sunt cei care nu ajung niciodată într-un cabinet stomatologic cu o durere, însă pe lângă aceste urgenţe dentare, mai sunt şi probleme de funcţionalitate care pot fi rezolvate şi prevenite din timp printr-un control stomatologic.

Chiar dacă uneori vizitele la stomatolog creează panică în rândul oamenilor, sătmărenii sunt conştienţi de necesitatea acestor controale şi de nevoie, le efectuează periodic.

Durerile dentare, cariile, parodontoza, sunt unele dintre cele mai întâlnite afecţiuni ale igienei orale cu care se prezintă sătmărenii la cabinetul stomatologic.

Este important să conştientizăm că şi sănătatea orală este un lucru esențial pentru viaţa noastră. Specialiştii recomandă vizitele periodice la un cabinet stomatologic, însă nu înainte ca aparatul dento-maxilar să fie pus la punct.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="45051"]