Cursuri de prim ajutor în şcolile din municipiu

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 1, 2016 16:38

Cursuri de prim ajutor în şcolile din municipiu

Luni, 1 februarie, Serviciul de Ambulanţă Judeţean, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş şi Inspectoratul Şcolar Judeţean, au dat startul proiectului ,,Şi copiii pot salva o viaţă’’, o acţiune menită să educe tânăra generaţie privind acordarea primului ajutor. Gazda primului curs a fost Şcoala Gimnazială ,,Mircea Eliade’’.

Acest proiect a fost iniţiat ca urmare a necesităţii conştientizării şi educării elevilor privind acordarea primului ajutor în situaţii critice care pot să apară în familie sau în locuri publice.

În dimineaţa zilei de luni, la Şcoala Gimnazială ,,Mircea Eliade’’ a avut loc primul curs de prim ajutor resuscitare susţinut de către directorul medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, Gabriela Notariuş.

Directorul şcolii ,,Mircea Eliade’’, Mariana Sălăjan, s-a arătat încântată de această iniţiativă, aducând nenumărate mulţumiri conducerii Ambulanţei.

Acest proiect este implementat deocamdată doar în şcolile şi liceele din municipiu, urmând ca ulterior să fie cuprinse în program unităţile de învăţământ din întreg judeţul Satu Mare.

 

Cursuri de prim ajutor în şcolile din municipiu –>> http://goo.gl/IW08RB

Posted by TV1 Satu Mare on 1 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="38776"]