Dascălii din Baba Novac, cinstiți pentru activitatea lor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 13, 2015 16:12

Dascălii din Baba Novac, cinstiți pentru activitatea lor

Fiii satului din localitatea Baba Novac și-au sărbătorit duminică, 13 decembrie dascălii care i-au format ca oameni și care i-au ajutat să-și croiască un drum în viață. Intitulat sugestiv: “Dascălilor mei, recunoștință”, evenimentul aflat la prima ediție s-a bucurat de prezența a zeci de oameni veniți pentru a-și cinstii educatorii.

Evenimentul a avut loc la Căminul Cultural din Baba Novac, loc în care s-au străns copii, părinți, bunici, dascăli tineri dar și învățători trecuți de prima tinerețe care au dorit să aducă mulțumiri ori un omagiu celor care i-au învățat primele litere din Abecedar. La eveniment a fost prezent și președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef care s-a declarat mai mult decât încântat de inițiativa organizării unui astfel de eveniment.

Cu o voce caldă și cu nostalgia vremurilor trecute, unul dintre dascălii răsplătiți în cadrul acestui eveniment pentru munca depusă, spune că, dacă ar fi s-o ia de la capăt ar urma fără nici o ezitare aceeași profesie și anume, aceea de educator.

Evenimentul a debutat cu intonarea imnului de stat, după care preotul paroh a rostit câteva rugăciuni de pomenire a cadrelor didactice care au trecut în lumea celor drepți. Copiii de la grădinița din localitatea Baba Novac au cântat câteva colinde și au recitat poezii iar mai apoi, dascălilor le-au fost înmânate diplome și plachete de recunoștință pentru activitatea lor.

Dascălii din Baba Novac, cinstiți pentru activitatea lor –>> http://goo.gl/514Qk4

Posted by TV1 Satu Mare on 13 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36791"]