Didi Prodan este umilit după moarte!

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 28, 2016 16:22

Didi Prodan este umilit după moarte!

Atac fără precedent la adresa lui Daniel Prodan. În cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean ce a avut loc astăzi, consilierul Kereskenyi Sandor a spus că fostul fundaş nu a fost nicidecum un mare fotbalist şi nu merită atenţia sătmărenilor.

Aşa cum s-a propus imediat după moartea lui Daniel Prodan ca stadionul Olimpiei să poarte numele fostului reprezentant al Generaţiei de Aur, acest lucru a fost reluat şi dezbătut astăzi în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean. Consilierii prezenţi au fost de acord cu această propunere, mai puţin însă reprezentantul UDMR Kereskenyi Sandor. Acesta din urmă a declarat că Didi Prodan nu merită ridicat în slăvi pentru că nu s-a remarcat cu mai nimic în cariera sa de fotbalist, jucând, a spus consilierul UDMR, aşa cum a putut. Mai mult, Kereskenyi s-a referit şi la capacităţile intelectuale ale lui Prodan, unele, spune consilierul, nu foarte ridicate.

Imediat după cele spuse de Kereskenyi Sandor, a intervenit Adrian Ştef, cel care a spus că indiferent cine ce spune sau crede, Daniel Prodan a fost un mare fotbalist, iar sătmărenii nu trebuie să-l uite niciodată.

Îi reamintim domnului Kereskenyi Sandor că Daniel Prodan a strâns 54 de meciuri pentru echipa naţională a României participând cu aceasta la Campionatul Mondial din Statele Unite şi la Europeanul din 1996 din Anglia. Printre echipele de club la care a evoluat Didi se numără Steaua Bucureşti, Glasgow Rangers şi Atletico Madrid, obţinând cu aceste formaţii nenumărate titluri de campion, cupe şi supercupe. Întreg fotbalul românesc îl plânge astăzi pe unul dintre cei mai mari fundaşi, unul dintre liderii Generaţiei de Aur, cel care a făcut parte din cea mai strălucită echipă a României, toţi îl plâng pe Daniel Prodan. Toţi îl plâng pe Didi pentru că a muncit din greu şi a jucat cu inima. Didi nu a jucat cum a putut, a jucat cum trebuie, anihilându-l pe Maradona şi rămânând în sufletele a mii de oameni datorită ambiţiei şi respectului pentru iubirea lui, fotbalul.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52942"]