Doi tâlhari din Carei au fost reținuți pentru 30 de zile

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 13, 2017 09:41

Doi tâlhari din Carei au fost reținuți pentru 30 de zile

La propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Carei a dispus arestarea inculpaţilor BALAZS GABOR şi FATYOL GABOR, pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Cei doi, în data de 15 ianuarie, în jurul orei 21.00, după o înţelegere prealabilă, prin escaladarea gardului curţii şi prin efracţie (forţarea uşii de acces), având pe faţă cagule şi fiind înarmaţi cu o bucată de lemn de aproximativ un metru, au intrat în locuinţa persoanei vătămate Porta Alexandru şi sub ameninţarea agresiunii, i-au cerut persoanei vătămate în limba maghiară, să le de banii.

Persoana vătămată, le-a indicat sertarul unde ţine banii, de unde inculpaţii au sustras suma de aproximativ 450 lei.

Cu ocazia audierii, inculpaţii Fatyol Gabor şi Balazs Gabor au recunoscut comiterea faptei, dar au fost parţial sinceri, fiecare încercând să se disculpe, declarând că celălalt este mai vinovat.
La instrumentarea dosarului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Carei care au efectuat acte de urmărire penală sub supravegherea procurorului.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54094"]