Două femei din Baia Mare, la furat în Negrești Oaș

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 10, 2017 12:53

Două femei din Baia Mare, la furat în Negrești Oaș

Două femei din Baia Mare, bănuite de comiterea unor furturi din locuințe pe raza orașului Negrești Oaș, au fost reţinute ieri pentru 24 de ore, de către poliţiştii negreșteni.

La data de 9 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Negrești Oaș, au identificat două femei, de 38 și 39 de ani, din Baia Mare, județul Maramureș, bănuite de comiterea unui furt din locuință.

Din cercetări a reieșit că, în ziua de 9.02.2017, cele două femei, ar fi pătruns într-un imobil din localitate, de unde, profitând de ușa închisă dar neasigurată, au sustras banii aflați în buzunarul unei haine, fiind surprinse de proprietar în momentul în care părăseau curtea imobilului.

În urma administrării probatoriului, cele în cauză, au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentate magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.
De la acestea a fost recuperată suma sustrasă, respectiv 2200 euro iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54087"]