E oficial! Mega Mall-ul se lasă așteptat

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 17, 2015 18:33

E oficial! Mega Mall-ul se lasă așteptat

Telenovela viitorului Mega Mall din municipiul Satu Mare continuă să stârnească dispute între consilierii locali sătmăreni. În cadrul unei ședințe ordinare aceștia au respins proiectul de abrogare a concesionării gratuite a unui teren pe durata realizării obiectivului. Concluzia este simplă, sătmărenii mai trebuie să aștepte mult și bine pentru a vedea această dorință realizată.

 Așadar proiectul de hotărâre pentru abrogarea transmiterii în folosință gratuită  către o companie a unui teren proprietate a municipiului, pe perioada realizării obiectivului “Bazin de inot – polo”, a fost respins. Au fost deacord 14 consilieri, însă pentru ca proiectul să treacă erau nevoie de 16 voturi pentru. Primarul Dorel Coica, consideră că responsabili de această situație sunt colegii de consiliu din UDMR.

Consilierul local Valeriu Bancea i-a atras atenția primarului Dorel Coica ca în Oradea s-a trecut la construirea celei de-a doua sălii polivalente, în timp ce în Satu Mare nu avem nici măcar una.

Marți 22 decembrie, în Satu Mare va avea loc o inaugurare mult așteptată.

Tot în cadrul ședinței de Consiliu Local, primarul a anunțat că Târgul de Crăciun se mută în zona Hotelului Dacia, urmând ca circulația să se redeschidă în fața catedralei romano – catolice.

E oficial! Mega Mall-ul se lasă așteptat –>> http://goo.gl/AwZ4ql

Posted by TV1 Satu Mare on 17 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37038"]