Elevi de la C.N Doamna Stanca în Parlamentul European

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 18, 2016 15:51

Elevi de la C.N Doamna Stanca în Parlamentul European

Un grup de 24 elevi şi 2 profesori de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” Satu Mare, vor reprezenta România  la „Ziua Euroscola”,  organizată de Parlamentul European de la Strasbourg. Aceștia vor simula o zi de muncă a unui europarlamentar.

 În data de 25 noiembrie grupul de la „Doamna Stanca” va desfăşura activităţi în  Parlamentul European de la Strasbourg.  Participarea grupului de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” la „Ziua Euroscola” este  posibilă datorită desfăşurării unui proiect pe o temă propusă de administraţia  Parlamentului European. Proiectul  intitulat „Eu, Tu, El,.. împreună schimbăm destine!” a fost desemnat câştigător la nivel naţional şi a fost derulat în perioada mai – septembrie 2015,  cu sprijinul următorilor parteneri: Asociaţia „Stea” Satu Mare, Consiliul Local al municipiului Satu Mare, Clubul Rotaract, Liceul de Artă „Aurel Popp”, Muzeul Judeţean de Istorie Satu Mare, Teatrul de Nord Satu Mare și Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”.

Colegiul Naţional „Doamna Stanca” este implicat pentru a 3-a oară în acest proiect  iar experienţa de care elevii au parte  cu această ocazie este una deosebită.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52545"]