Enătescu: ,,Politicienii sătmăreni, niște începători”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare iunie 30, 2016 18:37

Enătescu: ,,Politicienii sătmăreni, niște începători”

După ani de zile în care clasa politică românească a fost criticată şi hulită, se pare că totul ia încet, dar sigur, o întorsătură cel puţin surprinzătoare. Una dintre cele mai acide voci la adresa politicii autohtone, Virgil Enătescu, spune că gafele făcute în ultima perioadă de ţările considerate civilizate ne demonstrează că România se află totuşi pe un făgaş, nu neapărat foarte bun, dar cel puţin normal.

Academicianul Virgil Enătescu a renunţat să mai tune şi să fulgere împotriva clasei politice româneşti în momentul în care, spune consilierul judeţean, marii politicieni europeni ce se credeau mai deştepţi decât omologii lor din est, au dat-o-n bară în cel mai urât mod posibil.

Deşi noi alegem oamenii, îi votăm, nu reuşim, în momentele cheie, să fim mai selectivi, susține academicianul.

Virgil Enătescu ne îndeamnă să încercăm să analizăm profund mai multe aspecte, atunci când ne hotărâm să dăm credit unui politician tânăr.

Vizavi de politica sătmăreană, Enătescu a venit cu o descriere scurtă şi concisă.

În concluzie, Virgil Enătescu este de părere că politica românească nu este cu nimic mai prejos decât cea britanică, franceză sau italiană, iar oamenii noştri politici de azi, pot să concureze, oricând, cu marii şefi de peste hotare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="45595"]