Eroii țarii au fost cinstiți prin depuneri de jerbe

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 1, 2015 19:08

Eroii țarii au fost cinstiți prin depuneri de jerbe

În fiecare an cu ocazia Zilei Naționale a României sunt depuse jerbe și coroane de flori la busturile personalităților marcante ale istoriei românilor precum Mihai Viteazul, Avram Iancu, Corneliul Coposu, I. C. Brătianu și Iuliu Maniu.

În municipiul Satu Mare, una dintre primele acțiuni ale zilei de 1 Decembrie a fost ceremonialul depunerii de coroane și jerbe la busturile personalităților istoriei ţării noastre. Manifestările prilejuite de Ziua Națională a României s-au desfășurat cu începere de la ora 11.30 la bustul lui Mihai Viteazul.

Alături de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, la depunerea de coroane au participat și primarul municipiului, Dorel Coica, prefectul județului, Eugeniu Avram  dar și cetățeni ai orașului. Reprezentanții instituțiilor au dorit să transmită gânduri bune tuturor românilor.

Cu prilejul sărbătorii naţionale, reprezentați ai Muzeului Județean Satu Mare, au rostit alocuțiuni referitoare la personalitățile istorice care au contribuit la Marea Unire din 1918.

La busturile eroilor țării noastre, au fost depuse jerbe din partea Instituției Prefectului, Consiliului Județean, Primăriei și Consiliului Local Satu Mare, instituțiile subordonate Ministerului Administrației și Internelor, precum și din partea partidelor politice, respectiv a Colegiului Național Mihai Eminescu.

Eroii țarii au fost cinstiți prin depuneri de jerbe –>> http://tv1satumare.ro/?p=36243

Posted by TV1 Satu Mare on 1 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36243"]