Eveniment complex la teatrul din Carei

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 8, 2016 15:28

Eveniment complex la teatrul din Carei

Asociaţia Culturală „Teatrul Genesis” Satu Mare, sub genericul „Talk Show”, un concept gândit şi creat de actorul Carol Erdös, vă invită joi, 10 noiembrie 2016, începând cu ora 18.00 la Sala Teatrului Municipal din Carei la un dublu eveniment cu un puternic impact asupra culturii sătmărene.

Vorbim de lansarea a două cărţi, una de proză „Sub cuvinte sunt eu” şi una de poezie „Spovedanie în 69 de respirări”, semnate de îndrăgitul actor sătmărean Radu Botar şi spectacolul de teatru „Treisprezece”, adaptare scenică după „Telegrama” de Aldo Nicolaj, avându-l ca protagonist pe actorul Cornel Miron.

Cărţile prezentate în cadrul evenimentului de joi, au fost scrise de actorul Radu Botar în urma experienţelor trăite de acesta după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiu incipient, în urmă cu un an. Acesta ne prezintă emoţiile şi suferinţele prin care a trecut, ajungând să învingă, în cele din urmă, boala.

Preţul unui bilet, valabil pentru ambele evenimente, este de 5 Ron. Biletele se pot procura de la Centrul Cultural Carei, sau la faţa locului, înainte de spectacol.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52161"]