FĂRĂ CHEF DE ȘCOALĂ

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 15, 2017 13:53

FĂRĂ CHEF DE ȘCOALĂ

Plictisiți peste măsură de cursuri, mai mulți elevi s-au decis să se dedice adevăratei lor pasiuni, care nu este studiul, ci chiulitul. Și pentru că este mai distractiv să studiezi internetul decât materiile de la orele de curs, 11 elevi au decis să aprofundeze “materia” facebook în diferite localuri din oraș.

Orele de curs par să-i obosească peste măsură pe mulți dintre elevi, așa că aceștia decid de multe ori să plece nemotivați de la orele de curs pentru că multe dintre materii le dau bătăi de cap.
Un număr de 11 elevi au fost surprinși de către polițiști în urma verificărilor conform “planului pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile de pe raza județului Satu Mare”, în cursul zilei de ieri între orele 10:00-12:00, ore la care elevii ar fi trebuit să se afle la cursuri.

Directorii școlilor la care aceștia sunt înscriși au fost înștiințați de situația elevilor fără chef de școală pentru a fi sancționați potrivit regulamentului școlii.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54185"]