Fără maşini în Piaţa Libertăţii din 6 decembrie

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 4, 2015 15:58

Fără maşini în Piaţa Libertăţii din 6 decembrie

Este oficial! Închiderea circulaţiei autovehiculelor în Piaţa Libertăţii va intra în vigoare duminică şi va fi redeschisă abia în 2016. Astfel, în perioada 6 decembrie – 3 ianuarie, şoferii vor trebui să se înarmeze cu multă răbdare şi să caute alte variante, dacă ţin neapărat să ajungă cu maşinile cât mai aproape de centrul oraşului.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni municipalitatea anunţa că va închide aproape tot sensul giratoriu din centrul oraşului, ieri reprezentanţii comisiei de siguranţă a circulaţiei au adus câteva modificări. Astăzi, city managerul Dan Băbuţ, a venit cu ultimele detalii privind restricţionarea circulaţiei în perioada sărbătorilor de iarnă. Astfel, vor fi închise circulaţiei auto, în perioada 6 decembrie – 3 ianuarie 2016, tronsoanele cuprinse între Hotelul Dana II şi strada Ştefan cel Mare, respectiv strada Alexandru Ioan Cuza şi Catedrala Romano-Catolică.

City managerul Sătmarului a adus câteva detalii importante privind traseul mijloacelor de transport în comun, odată cu această hotărâre a Primăriei de a închide centrul oraşului.

Totodată, pentru că închiderea centrului va aduce cu sine o lipsă acută a locurilor de parcare, în perioada 8-9 decembrie, se va amenaja o parcare provizorie cu peste 100 de locuri, în zona fostului Teatru de Vară.

Municipalitatea anunţă, de asemenea că, în perioada 6 decembrie – 3 ianuarie, aprovizionarea societăţilor comerciale se va face în intervalul orar 07.00 – 09.00.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36432"]