FAST FOOD și RESTAURANT din Satu Mare, AMENDATE de DSVSA

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 24, 2017 11:19

FAST FOOD și RESTAURANT din Satu Mare, AMENDATE de DSVSA

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, au realizat în perioada: 17.02.2017 – 23.02.2017, un număr de 89 acțiuni de control la unități și gospodăriile populației.

În cadrul acțiunilor tematice au fost urmărite următoarele aspecte: condițiile zooigienice și de bunăstare, existenta documentului de înregistrare, respectarea condițiilor generale de igiena, originea materiilor prime și existenta documentelor însoțitoare, respectarea condițiilor privind ambalarea, marcarea și etichetarea alimentelor, condițiile de transport, modul de depozitare, monitorizarea și eliminarea subproduselor necomestibile, existența echipamentelor de protecție.

Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii de specialitate, au aplicat 7 sancțiuni contravenționale din care 5 avertismente și 2 amenzi contravenționale în valoare de 1.600 lei.

– Comercializarea produselor alimentare în spații neaprobate sanitar veterinar. – 1.000 lei – Fast Food – Satu – Mare.

– Nedeclararea în termenul stabilit de legislație a animalelor nou achiziționate – 5 avertismente – 5 crescători particulari – 1 – Cărășeu, 1 – Culciu, 1 – Vetiș , 1 – Oar , 1 – Bârsău.

– Nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de prelucrare și depozitare a produselor alimentare. – 600 lei – Restaurant Satu – Mare.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54451"]