Femeie rănită grav într-un accident în Dorolț

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare noiembrie 18, 2016 15:54

Femeie rănită grav într-un accident în Dorolț

O femeie a fost grav rănită după ce microbuzul în care se afla a intrat într-un camion încărcat cu lemne care era parcat pe marginea drumului, fără a fi semnalizat. Accidentul a avut loc ieri în localitatea Dorolț.

Șoferul microbuzului, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, din județul Suceava, nu a observat un camion staționat pe partea carosabilă, nesemnalizat, și a intrat în coliziune cu acesta. În microbuz se mai afla și soția șoferului, în vârstă de 54 de ani, care a rămas încarcerată.

La fața locului au ajuns echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, ale Inspectoratului Județean de Poliție și ale Serviciului Județean de Ambulanță. După ce a fost descarcerată, femeia și soțul acesteia au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. Mai mulți martori spun că acea camionetă, era staționată pe drum de mai multe ore și că deșii au anunțat poliția cu privire la acest fapt, nici un echipaj nu a venit să rezolve situația iar inevitabilul s-a produs.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="52548"]