FESTIVALUL TRADIȚIILOR ȘI MEȘTEȘUGURILOR ÎN LOCALITATEA AMAȚI LA CEA DE-A VII-A EDIȚIE(VIDEOREPORTAJ)

Duminică 16 iulie 2023, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Păulești, a organizat la Căminul Cultural din localitatea Amați, cea de-a VII-a ediție a Festivalului Tradițiilor și Meșteșugurilor.

Evenimentul a fost centrat pe activități artistice, iar meșterii populari din județul Satu Mare, au avut ocazia să-și prezinte măiestria. Ideea festivalului a fost aceea de a promova tradițiile și valorile tradiționale. Un element speci’c al comunei Păulești ‘ind multiculturalitatea, programul artistic oferit de artiștii sătmăreni și nu numai, a fost unul pe placul tuturor participanților.

Au onorat cu prezența invitații de seamă ai primarului din Păulești, Zenoviu Bontea: deputatul Adrian Cozma, secretarul de stat, Valer Beșeni, consilierul județean, Beniamin Kira, primarii PNL: Nicolae Cornea Mare – Socond, Sergiu Crișan – Supur, Mihai Ghetina – Doba, Ioan Bartok Gurzău – Beltiug, care au mulțumit organizatorilor, primarului Bontea și managerului CJCPCT Satu Mare, Robert Laszlo, pentru organizarea de excepție a acestui eveniment, care s-a bucurat și anul acesta de o largă participare.