Fotbalul judeţean, fabrica de mediocritate

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 29, 2015 15:20

Fotbalul judeţean, fabrica de mediocritate

Suntem conştienţi de faptul că fotbalul românesc nu traversează cea mai bună perioadă, iar anul 2015, făcând abstracţie de calificarea naţionalei la Euro, a fost mult sub aşteptări din punct de vedere al performanţelor. Însă, dacă e să vorbim de cum s-a prezentat sportul cu balon rotund la nivel de Satu Mare în acest an, concluzia este una dureroasă. Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal a anunţat că această disciplină a ajuns la un nivel submediocru.

Fără infrastructură decentă şi în lipsa unor terenuri de atrenament pe care să nu sară mingea ca din colţul mesei, fotbalul judeţean a ajuns să plângă chiar şi după anii în care s-a afundat în mediocritate. Potrivit preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Szilagyi Ştefan, sportul cu balon rotund din Satu Mare trece printr-una dintre cele mai negre perioade din istoria lui.

Chiar dacă în anul 2016 nu se va putea rezolva sumedenia de probleme cu care se confruntă fotbalul sătmărean, iubitorii acestui sport speră să fie măcar martorii unei resuscitări care să reprezinte declicul de care are atâta nevoie disciplina inventată în Ţara Albionului.

Fotbalul judeţean, fabrica de mediocritate –>> http://goo.gl/NYozlq

Posted by TV1 Satu Mare on 29 Decembrie 2015

 

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37408"]