Frig de crapă pietrele la Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 6, 2015 18:28

Frig de crapă pietrele la Satu Mare

primul-ger-de-primavara-frig-de-crapa-pietrele-in-martie-18476409Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare de vreme deosebit de rece, ger şi intensificări ale vântului, valabilă începând de marţi, 6 ianuarie, de la ora 14.00 până vineri la ora 10.00.

Temperaturile minime vor fi sub minus 15 grade şi, în unele zone, sub minus 25 de grade, în timpul zilei temperaturile maxime fiind între minus zece şi zero grade.

Inspectorul șef  ISU “Someș”, col. Dan Gheorghe a făcut această atenționare în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, avertizând comitetele locale pentru situaţii de urgenţă.

Prefectul Eugeniu Avram a solicitat instituțiilor publice cu responsabilități în domeniu să fie pregătite de intervenție în caz de nevoie, pentru a acționa astfel încât să se evite situațiile de risc pentru persoanele fără adăpost.

Spitalele din întreg județul, centrele de zi pentru persoane fără adăpost trebuie să fie pregătite să primească aceste persoane pentru a prevenii situațiile de hipotermie sau chiar deces, din cauza temperaturilor foarte scăzute.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="16702"]