GALA OLIMPICILOR SĂTMĂRENI-Video

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare a organizat Gala olimpicilor sătmăreni, în cadrul căreia au fost premiați elevii care s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor școlare în anul școlar 2022-2023, aprobate în Calendarul olimpiadelor naţionale şcolare prin OME nr. 24347/ 19.01.2023.

Gala s-a dorit a fi o modalitate de a recompensa performanța în educație a elevilor care au participat la etapele naționale ale olimpiadelor naționale și a celor care au primit premii și mențiuni, la toate disciplinele, în anul școlar 2022-2023.
Gala Olimpicilor Sătmăreni este dedicată tuturor elevilor și profesorilor care s-au pregătit pentru olimpiade. Această preocupare a elevilor noștri pentru a performa la diferite discipline este un barometru fidel a ceea ce reprezintă excelența în educație și în societatea noastră.
Au fost premiați elevii, profesorii coordonatori și directorii din unitățile de învățământ a elevilor participanți.
S-a omagiat efortul, perseverența, pasiunea elevilor și a profesorilor care îi pregătesc pentru olimpiade și concursuOrganizarea de manifestări dedicate performanței în educație este o garanție a faptului că misiunea Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare este și aceea de a încuraja, dar și de a răsplăti efortul intelectual al generațiilor de elevi care se dedică, cu pasiune și îndârjire, studiului disciplinelor premiate în cadrul acestui eveniment.