Gardoș își ajută fostul antrenor

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare ianuarie 25, 2016 19:57

Gardoș își ajută fostul antrenor

Sătmăreanul Florin Gardoș continuă să surprindă prin acțiunile pe care le propune pe o pagină personală de socializare. După ce a lansat campania Români ca lumea și s-a implicat în promovarea Naționalei cu EU sunt 12!,  acum fundașul lui Southampton propune o campanie de strângere de fonduri.

 Satumaresport.ro scrie că Florin Gardoș, fotbalistul sătmărean al echipei engleze Southampton, a pornit joi pe Facebook o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe fostul sau antrenor Liță Dumitru.

Operat de cancer și dator 17.000 de euro, Liță Dumitru l-a sunat pe Florin Gardos și i-a cerut ajutorul. Fundașul a pornit campania „Liță Dumitru a învins cancerul. Ajută-l să învingă și datoriile”. El s-a filmat cu telefonul și a transmis un mesaj către toți românii. Câteva vedete din sport s-au alăturat deja campaniei: Gabi Balint și Bogdan Stelea au transmis că sunt alături de fostul mare jucător al naționalei.

Întreaga poveste poate fi aflată pe platforma ”Români Ca Lumea”, o campanie pornită de Florin Gardoș acum aproape un an, care își propune să schimbe imaginea românilor în străinătate.

Gardoș își ajută fostul antrenor –>> http://goo.gl/rfTsse

Posted by TV1 Satu Mare on 25 Ianuarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="38397"]