,,Groapa morţii’’ din Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 2, 2015 19:10

,,Groapa morţii’’ din Satu Mare

Chiar dacă de cele mai multe ori dă impresia că infrastructura reprezintă pentru ea o prioritate, municipalitatea reuşeşte în continuare să-i surprindă, într-un mod nu tocmai plăcut pe cetăţeni. O groapă uriaşă adâncă de peste un metru zace de ani de zile pe strada Şoimoşeni din Satu Mare, iar conducerea oraşului nu face altceva decât să dea din umeri.

Locuitorii care stau în zona străzii Şoimoşeni se luptă de ani de zile cu autorităţile locale pentru a găsi o soluţie care să împiedice o eventuală tragedie. Unul dintre cei mai vociferi împotriva indiferenţei arătate de municipalitate faţă de cetăţeni este Augustin Iştoc. Sătmăreanul este managerul unei companii aflate la mică distanţă de ,,groapa morţii’’ şi, spune el, de peste patru ani de zile bate la uşa Primăriei, însă fără niciun rezultat. Săptămâna trecută a fost prezent chiar şi la şedinţa Consiliului Local însă, ca de fiecare dată, a primit ,,aviz negativ’’.

Sătmăreanul spune de asemenea că, dacă în perioada următoare “groapa morţii” va zace în continuare în locul în care ar trebui să fie amenajat un trotuar, va iniţia câteva acţiuni de protest de amploare.

În ultimele luni, în România au avut loc nenumărate cazuri în care mai mulţi cetăţeni au căzut în gropi nesemnalizate corespunzător.

,,Groapa morţii’’ din Satu Mare –>> http://tv1satumare.ro/?p=36304

Posted by TV1 Satu Mare on 2 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="36304"]