Guvernul Cioloş devine o marionetă a PNL-ului

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare februarie 28, 2016 14:17

Guvernul Cioloş devine o marionetă a PNL-ului

Deputatul ALDE Ovidiu Silaghi, copreşedintele ALDE Adrian Ştef şi consilierul local Radu Ardelean au susţinut o conferinţă de presă în care au atras atenţia cetăţenilor asupra unor schimbări pe care le-a efectuat guvernul Cioloş, care devine un executiv marionetă a PNL.

Copreşedintele Organizaţiei Judeţene ALDE Satu Mare, Adrian Ştef, a vorbit despre întâlnirea primarilor sătmăreni care au avut la Bucureşti o întrevedere cu Dacian Cioloş. În urma discuţiilor a rezultat că Guvernul nu mai e dispus să ofere fonduri primăriilor.

De asemenea, consilierul local Radu Ardelean, trage un semnal de alarmă şi cere Ministerului Educaţiei să analizeze profund propunerea de a elimina limba latină, de a reduce orele de limba română, geografie şi istorie.

La finalul conferinţei de presă, copreşedintele Organizaţiei Judeţene ALDE şi deputatul Ovidiu Silaghi, i-au mulţumit fostului prefect Eugeniu Avram pentru activitatea pe care a desfăşurat-o. Aceştia au precizat că la învestirea în funcţia de prefect a lui Radu Bud, subsecretarul de stat nu le-a dat cuvântul.

Guvernul Cioloş devine o marionetă a PNL-ului –>> http://goo.gl/qr6Zm5

Posted by TV1 Satu Mare on 28 Februarie 2016

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="40053"]