În atenția locuitorilor orașului Negrești Oaș!

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra februarie 13, 2017 09:49

În atenția locuitorilor orașului Negrești Oaș!

Joi, 9 februarie a avut loc Ședința extraordinară a Consiliului Local Negrești Oaș, la care a participat și conducerea S.C. Apaserv Satu Mare S.A. și directorul executiv ADI Apă-Canal, Octavian Lazin. În cadrul ședinței s-au stabilit următoarele:

– Se reglementează programul de distribuție a apei, având în vedere îmbunătățirea condițiilor meteo.
– Odată cu regularizarea consumurilor din ultimele patru luni, se va ajusta valoarea facturilor în baza prevederilor Contractului de Furnizare/Prestare a serviciului de alimentare cu apă și canalizare (art. refereritor la condițiile de furnizare).

– În termen de o lună, S.C. Apaserv Satu Mare S.A. va începe contorizarea individuală la asociațiile de locatari și la casele particulare. După ce vor fi contorizare individual toate locuințele, vor fi reduse pierderile. Vor fi montate 2000 de contoare la asociațiile de locatari și 1000 la casele particulare.
– Sesizările legate de funcționarea serviciului de alimentare cu apă, vor fi preluate pe lângă Dispeceratul S.C. Apaserv Satu Mare S.A., și de către Secția Negrești Oaș, la numărul de telefon 0261.854626, de luni până vineri între orele 7.00 – 15.00.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54099"]