Incendiu devastator în Solduba

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra martie 14, 2017 11:29

Incendiu devastator în Solduba

O casă a ars în Solduba noaptea trecută și alte 5 incendii, au avut loc ieri în mai puțin de 5 ore, în mai multe localități din județ.

Un apel la 112 îi anunța pe pompieri, noaptea trecută, că o casă locuibilă din localitatea Solduba a luat foc în jurul orei 02:00.

Potrivit pompierilor, care au intervenit pentru stingerea incendiului, flăcările se manifestau violent când aceștia au ajuns la fața locului și exista pericolul extinderii lui și la proprietățile învecinate. Deși intervenția pompierilor a fost promptă, focul a reușit să distrugă acoperișul și tavanul locuinței, însă s-a oprit la timp extinderea acestuia.

Alte 5 incendii au avut loc ieri, de vegetație de această dată. Incendiile s-au defășurat în spațiu deschis, în urma curățării de terenuri. Pentru a evita producerea de pagube materiale și distrugerea mediului înconjurător, sau mai rău, pierderea de vieți omenești, cetățenii sunt rugați să igienizeze terenurile în condiții de siguranță, pe timp de zi și fără manifestări puternice de vânt.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54666"]