Incendiu puternic la un depozit de plastice din județul Satu Mare

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit astăzi, începând în jurul orei 7.30, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o hală depozitare mase plastice din localitatea Botiz. S-au deplasat la locul intervenției trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. La sosirea echipajelor de pompieri, flăcările se manifestau pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul unei hale metalice pe o suprafață de aproximativ 300 metri pătrați.

Concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului, pompierii au intervenit și la limitarea propagării acestuia la alte două clădiri din vecinătate și la masele plastice depozitate în curtea unității economice.
Pagubele produse în urma evenimentului au fost următoarele:
deteriorarea halei metalice pe o suprafață de 300 m² și distrugerea unui motostivuitor și a altor materialele plastice din incintă.Sursa probabilă de aprindere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric