Închiderea unei etape de proiect la Aeroportul Satu Mare

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare decembrie 28, 2015 15:40

Închiderea unei etape de proiect la Aeroportul Satu Mare

Sărbătoarea Crăciunului s-a încheiat însă sătmărenii au primit o veste care poate prelungi manifestările de bucurie şi, de ce nu, mândrie. Luni, Consiliul Judeţean Satu Mare a organizat evenimentul de închidere a primei etape din proiectul de modernizare a Aeroportului Satu Mare, o investiţie cu impact semnificativ asupra evoluţiei judeţului nostru.

La eveniment au fost prezenţi, printre alţii, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, managerul public al judeţului, Nicolae Bura, respectiv, directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete. Şeful de la Palatul Administrativ a spus că lucrările se află într-un stadiu avansat deşi, în urmă cu patru ani, proiectul de modernizare părea extrem de greu de pus în practică.

Până în momentul de faţă s-au executat lucrări la pavajul suprafeţelor de mişcare, la instalaţiile de balizaj luminos şi la canalizarea pluvială, extinderea aerogării fiind la faza de rezistenţă.

Investiţia a fost inclusă pe lista proiectelor ce urmează a fi fazate în perioada 2014-2020, valoarea totală fiind de peste 66 de milioane de lei.

Închiderea unei etape de proiect la Aeroportul Satu Mare –>> http://goo.gl/hkhhfl

Posted by TV1 Satu Mare on 28 Decembrie 2015

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="37361"]