Întâlnirea Internaţională a Autoturismelor de Epocă „Drum Bun”

TV1 Satu Mare
By TV1 Satu Mare mai 23, 2016 15:46

Întâlnirea Internaţională a Autoturismelor de Epocă „Drum Bun”

În perioada 20 – 22 mai, Asociaţia Clubului „Drum Bun” Satu Mare, în colaborare cu Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, cu sprijinul Consiliului Judeţean Satu Mare a organizat cea de-a III-a ediţie a Întâlnirii Internaţionale a Clubului „Drum Bun” 2016.

La eveniment şi-au făcut prezenţa 80 de autoturisme de epocă din 5 ţări: România, Ungaria, Polonia, Ucraina şi Republica Moldova.

Ca o noutate, în acest an, la eveniment au fost prezente maşini inedite şi rare cum ar fi Dacia 1300 taxi export Columbia, Dacia 1300 Miliţie sau Dacia 1300 Securistă neagră.

Preşedintele Clubului „Drum Bun” Cracovia, Mihai Sowa, a declarat că a remarcat faptul că la fiecare ediţie creşte numărul persoanelor care participă.

După parada ce a avut loc în centrul municipiului Satu Mare, iubitorii maşinilor de epocă au pornit într-o excursie în Ţara Oaşului. Aceştia au organizat duminică, 22 mai, o expoziţie chiar şi la Valea Măriei, unde au fost premiate cele mai îngrijite autoturisme vechi.

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="44030"]