IOANA CĂLIN, TALENT MADE IN SATU MARE

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra aprilie 28, 2017 14:31

IOANA CĂLIN, TALENT MADE IN SATU MARE

Puțin peste ora 9:00, pe când afară stătea să plouă, i-am dat întâlnire în paradisul rochiilor de mireasă. Vorbim despre atelierul talentatei Ioana Călin. Caldă, prietenoasă și cu zâmbetul pe buze, aceasta ne-a povestit despre cum transformă miresele în prințese dar și despre tendințele în materie de rochii de mireasă din acest an.

Ioana Călin nu este doar preferata mireselor care trec pragul atelierului. Talentul i-a fost recunoscut și la Bucharest Fashion Week, încă de la prima ediție la care a participat. Tot atunci cand i-a fost înmânat premiul pentru cel mai bun designer de rochii de mireasă din România, fiind o prezență constantă pe lista de invitați.
Pe lângă talent, secretul rochiilor de poveste pe care le crează este unul cât se poate de simplu: în fiecare rochie de mireasă pune puțin suflet. Și pentru că face totul cu pasiune, miresele se înghesuie să-i poarte creațiile. Atelierul Ioanei Călin este situat în Piața Libertății, nr.3, într-o locație exact pe sufletul designerului.

Mai multe detalii la stirile TV1 de la ora 20

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54972"]