JANDARMII: “VINO ALĂTURI DE NOI!”

Dulf Alexandra
By Dulf Alexandra martie 6, 2017 14:32

JANDARMII: “VINO ALĂTURI DE NOI!”

“Dacă şi pentru tine Demnitatea, Onoarea şi Legea sunt lucruri de căpătâi, vino alături de noi!”, este îndemnul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare care invită tinerii absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat sau elevi aflaţi în ultimul an de liceu, care doresc să urmeze cariera militară să se prezinte la sediul unităţii din municipiul Satu Mare.

Tinerii care se vor prezenta la sediul unității, și care vor fi selectați vor participa, mai departe, la concursurile de admitere în cadrul instituţiilor militare de învăţământ.
La concursurile de admitere pot participa băieţi şi fete care trebuie să îndeplinească, printre altele următoarele condiţii: să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România; să aibă capacitate deplină de exerciţiu; să fie absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat și să aibă înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile.

Cei interesaţi pot obţine informaţii suplimentare de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, str. Ecaterina Teodoroiu nr. 1, sau pe site-ul instituţiei www.jandarmeriasatumare.ro.

Articole relevante

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește TV1 Satu Mare și pe Facebook

[related_post themes="flat" id="54512"]